Mondea Centrum se propojilo s Centrem MATÝSEK

Rádi bychom Vás informovali, že od září 2014 u nás nastaly velké změny.  

Mondea centrum se propojilo s Centrem MATÝSEK, o.p.s.., které působí v Roudnici n/L již od roku 2004. Podporuje aktivní rodičovství, osobní rozvoj všech generací a zdravý životní styl. V rámci poskytování sociálních služeb pomáhá od roku 2012 ohroženým rodinám, dětem a mládeži.

Nadále budeme dělat všechno pro to, abychom Vám nabízeli kvalitní služby, nové aktivity, a abyste se u nás cítili „jako doma“.

Nejnovější novinkou je rozšíření dopoledního programu o aktivity pro rodiče s dětmi, které jsou zaměřené zejména na pohybový a hudební rozvoj dětí. Aktivity jsou vhodné pro děti již od několika měsíců do cca 3 let. Organizovat budeme také nejrůznější vzdělávací aktivity pro samotné rodiče (semináře o zdravé výživě dětí, vývoji dítěte, apod.). Nedílnou součástí těchto aktivit je sdílení rodičů, které je mnohdy velmi potřebné a efektivní při řešení jejich možných rodičovských radostí i starostí.

Již zavedené služby a aktivity centra ponecháváme beze změn. Naopak se snažíme naši nabídku dále rozšiřovat! Jsme připraveni reagovat na Vaše podněty a potřeby.

V současné chvíli také „oživujeme“ facebook Mondea centra, takže nezapomeňte od září sledovat, co a kdy se u nás děje, nebo co připravujeme. Nezapomeňte informace sdílet J - předem Vám děkujeme za přízeň.  

Neopomněli jsme ani na webové stránky centra, které je zapotřebí také zaktualizovat. Věříme, že od září zde najdete aktuální a srozumitelné informace nejen o nabízených službách a aktivitách, ale také o našem týmu, který je připraven, tu být pro Vás J ….

Neleňte a přijďte se k nám podívat, ať zjistíte, co je u nás nového. Těšíme se na Vaši návštěvu.